Saturday, May 25

MY CONVOCATION DAY

Assalamu'alaikum

dah lama jugak la x update blog ini kan?
hari tu 20 Mei hari tu adalah hari yang agak awesome untuk aku..
ye la..that day was my convocation day!!!!~~~
konvo untuk diploma.
sangat sangat best dan agak sedih jugak
tak sangka aku dapat habiskan diploma aku on time dan dapat konvo dengan kawan kawan semua
owhh memang sadis sikit la
*okay banyak*
lagi lagi time Dato Sahol suruh semua  graduan berdiri dan beri tepukan kepada ibubapa dan keluarga yang banyak membantu dan mendorong sampai graduan dapat menghabiskan diploma/ijazah.
aku memang nangis la time tu..sedih sangat sangat
sebab aku sampai tahap sekarang pun sebab adanya sokongan daripada family aku.
aku still ingat lagi hari pertama aku masuk sekolah rendah, mak ayah aku yang hantar aku..
hari pertama masuk sekolah menengah pun mak ayah hantar jugak.hari pertama aku masuk u kat UiTM Kelantan, satu family hantar aku dengan 2 kereta lagi walaupun arwah ayah tak sempat nak hantar aku.
sampai ke hari ini, family aku memang banyak tolong aku..selain daripada kawan2.
aku memang banyak2 terima kasih kepada mereka.
insyaAllah akan aku habiskan degree ini dengan sebaik mungkin.
*akak x janjikan anc atau dekan tapi akak akan cuba buat family bangga dengan akak. I promise*

and thanks to all friends tak kira la dari tadika, sekolah rendah, sekolah menengah, dari u dan dari mana mana yang ucap tahniah kepada saya..thank you very much.

dan kepada yang datang hari konvokesyen saya, Ather, Rishi, Faheen..thanks okay
I really appreciates that.

so jom tgk gamba2 pulak.
me :)

emy and I

razzi, me, rini

me and efa

friends since first sem diploma

friends, classmate,bedmate :)

her name is Khalidah . I called her Kell.

amie, kell and me


me and my other half, alifah

candid picture

pre-convo.time amik jubah :)

muka innocent

thanks ather datang :)

thanks to Rishi and Faheen too.

my BFF tapi Ida n Leya xde.

me once again.thanks to all whom congratulate  me.

this is my family.

this is my mom.you are the number one for me.

after the convo.

thanks for always there besides me.

seriously panas okay.haha

pre convo..miss them very much.

this diploma is for you mak.

adik pun nak jugak.hihi

diploma done.degree in progress.

scene wajib.baling mortar board.hihi

muka excited :)

my friends.

couple of the class time diploma.skarang diorang da course lain.
Daus dan Etin.
really hope both of you will go far.haha

wani.known since diploma first sem.

nisa.rapat since joined Peer Mentor together.

kawan coursemate.mas and ain.
p/s : honto arigato gozaimasu.

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.