Thursday, April 25

sukan antara FSKM se-malaysia

20 dan 21 hari tu aku ada join sukan wakil daripada instats *nama persatuan akademik bagi Degree in Statistics kat UiTM Shah Alam.
sebenarnya aku join netball je tapi sebabkan x cukup orang, kitorang buat sistem barter.so aku join main futsal sekali.
sangat2 best okay.
aku join ngan Halimah n Wani sekali. rupa -rupanya budak group b pun join juga iaitu Akma, Aliaa dan Pika...dan juga senior2 yang lain.
x ramai sangat yang join.ada 5 group je.palng jauh dari Dungun la.
malas nak tulis panjang2.tgk gamba je la *itu pun sikit je*
pagi tu ada pelangi.cantik kan?

tunggu giliran

team futsal.

1 mana cukup kan?
p/s : majulah sukan untuk instats!!!~~

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.