Wednesday, January 30

Wakaf Bharu-Machang-Wakaf Bharu-Tumpat

26 haribulan hari tu aku pergi semula ke Kelantan
Kenapa???
sebab nak buat clearance.
Apa Clearance ni??
Clearance ni untuk budak2 uitm yang da menamatkan pengajiannya dan macam aku ni yang baru je habis diploma kat uitm machang tu..kena la buat clearance untuk membersihkan nama kita dari apa -apa yang bole menyangkutka kite
itu bagi pemahaman aku la
sebagai contoh kite kena pi bahagian kewangan check la kot2 ade apa apa fee yang terlupa nak bayar atau memang kau x bayar so kena la lunaskan ye.
so aku per dengan Ain Madhiah dan kitorang stay rumah kawan die yang juga nama Alia ye.
hihi..owhh fad pun ada jugak memeriahkan suasana hihi.
kitorang buat clearance tu kejap je.
sempat la jumpe kawan2 lama dan junior2 tersayang.*cewah*
esoknya pulak aku dihantar oleh Alia ke rumah keluarga angkat aku.
stay dalam 2 hari jugak la.
seronok sangat..
Muhammad Aqil da 10 bulan.dan semangat sangat.
geram je tengok die..
dapatlah aku beramah mesra dengan keluarga angkat aku.nanti susah da nak jumpe.
hihi

untuk ini nak ucap terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menyiapkan clearance aku hari tu.
InsyaAllah ada rezek kite jumpe lagi.Amin.

P/s : dengan izin-Nya

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.