Monday, January 7

first ten songs that play.

Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play.

1. Permata yang dicari-Deharty

2.  OST Sassy Girl Chun Hyang -(As One)Mi Ahn Haeyah Hahnuhn Guhni

3. OST Goong - Dang Shin Eun

4. Soundtrack Ceffee prince -Go Go Chan

5. U R Man-SS501

6. Heartstring OST-Habanera

7. muse - can't take my eyes off of you

8. Doa Seorang Kekasih-In Team

9. Kau Yang Bernama Seri - Handy Black

10. Bruno Mars- Just The Way you Are

okay aku tahu memang banyak lagu korea..so what??haha
ni semua gara gara roomate aku time diploma dulu. Khairunisa Roslan la.
die bagi saya banyak banyak lagu korea.haha
dalam sepuluh sepuluh ni aku paling suke lagu permata yang dicari oleh Deharty
sebabnye lagu tu selalu aku dengar time nak study.haha
pelik kan. orang biasa dengar lagu lagu english korea ke.
aku pulak dengar lagu nasyid dan lagu yang aku suka ulang and nyanyi sesama roonates aku lagu permata yang dicari la.

dan another favorite dalam list di atas lagu yang muse nyanyi tu.
can't take my eyes of you.
rasanya tu bulan original song die tapi aku suke dengar die nyanyi.
romantic je bunyi.haha



No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.