Thursday, November 29

sabah with prostar family part 4

Assalamu'alaikum

jumpa lagi kita..
haha
okay x payah la nak koya2 sangat kan
okay kite da sampai kat Part 4 da..
*huh????part 4 da???*
entry yang paling banyak part aku penah buat sepanjang menulis blog ini..
kira hebat jugak la kan kan??
*okay tak hebat pun*
so the next day di sabah kami semua pergi ke KUDAT !!!!!!~~~
kudat ni memang jauh tau..
ade la makan masa 4 jam kalau x silap..
so kami mmg gerak awal la..
kalau semalam nye gerak pukul 9 pagi..
tetapi x hari ini..
kami gerak kul 7 pagi..
sorry sangat kat sep2 lelaki..
kitorang cakap pukul 6.30 pagi..
actually pukul 7..kitorang takut korang lambat..
hihi
sorry sekali lagi..
so lepas semua da ade dalam bas..kitorang pergi  breakfast n bli makanan utk lunch skali..
makan nasi lemak untuk breakfast and bungkus makanan skali
masa ni la insiden cuak kot..
masa tu aku tgh makan ngan yang lain2..
masa tu ade yaya,isha ngan fira..
lepas tu depan depan skit dari meja yang kami makan tu ade beberapa orang lelaki tengah breakfast jugak.
lepas tu die asyik tgk2 kat meja kitorang je..
aku ingat dia punye air x sampai lagi sebab belakang aku ni..dapur restoran tu..
aku pun macam biar je la..
lepas2 dari tu die asyik pandang pandang je..
okay aku da cuak..
kenapa kan..
tapi aku macam okay lagi..
makan lagi borak2 ngan fira,isha n yaya..
lepas tu aku pandang lagi mamat2 tu..
yang ni paling cuak...
seorang dari mamat tu macam rakam guna phone..
mula2 aku ingat dia usha2 phone die..
tapi kenapa dia angkat tinggi phone die tu..and straight kat kitorang..
mmg cuak la..
biar je la diorang tu..
lepas tu kitorang teruskan perjalanan ke Kudat..
so perjalanan memang lama okay..
sampai tertidur2 semua..kitorang byk camwhore je..
okay setelah beberapa jam dalam bas je..
sampai la kami ke KUDAT..
Subhanallah memang cantik okay tempat die..
x sangka Malaysia pun ada tempat cantik jugak..
memang berbaloi - baloi la beberapa jam nak pergi sini,
cantik sangat..
memang amazed jap..
*okay lama*
kitorang memang bergambar2 selama sejam kot..
hihi
lepas tu kitorang lepak2 kat situ sambil lunch..
lunch depan laut yang luas terbentang..
mmg once in a blue moon okay..
tak dapat la nak buat kat KL..
memang xde la..
hihi..
it was fun with them.seriously.
lepas tu kami otw nak balik..
kali ni memang semua tidur la..
tengok tengok da sampai kat GAYANG SEAFOOD RESTAURANT
makanan die memang sedap dan MAHAL
kali banyak duit bole la pergi sini..
hihi
lepas perut da kenyang +suka hati kami pun balik la UiTM Sabah.
rehat la pulak kan..
tapi kitorang mmg tidur lambat skit la..
sebab kami sep2 perempuan basuh baju...
lambat kitorang tidur..
video
ni la video hot setapp tuu...hihi

tuan tanah nak jugak bergamba :)


Tg. Simpang Mengayau


tugu kot hihi

our big family :)


the girls


perempuan kan suke bergamba :)

that's me !


aipp..byk nye gamba hihi

I'm with YB melawat tapak kuikui


ni la cameraman kami :) thanks imran




3 bunga sama itu 1 kumbang kuikui



thorn among the roses :)

Subhanallah..nice la :)

saya buat muke comel hihi :)

kami suke tempat ni :)



nak setting camera :)

kami amik gamba ngan foreigner tu..hihi

masa mule2 sampai..amazed sgt2

model tg simpang mengayau :)


nice :)


turun beli belah jap..comel kan gantung gantung :)


ni la duta kedai gantung2 tu..hihi

sila la datang ke sini..kata duta ini.

candid?hihi


omg..muke candid pun comey :)



ketam..tapi x makan pun..mahai sgt

tunggu nak makan makan ni


kami makan udang :)

udang,ikan,kepah,sayur :)



muke x sabar nak ngap :)

sedapnyeee...hihi





p/s : next ----->>>ke KUNDASANG!!!!~~~

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.