Wednesday, September 5

happy birthday ida!!!!~~~~

Assalamu'alaikum and hye :)


sebenarnye ni semalam nye cite..
nak wish happy birthday to ida!!!!~~
*sape ida???*
ida ni kawan sejak aku skola rendah lagi..
nama sebenar die Idahwati bt Haji Bahraini..
lahir pada 4 sept 1992
aku kenal die sejak zaman skola lagii..darjah 4 kalau x silap aku..
dan sejak tu kami *bukan aku je,,alifah,madhiah dan leya* memang rapat sampai skarang..
semua nye kitorang buat sama sama..
group sama sama, study group sama sama...semua nak sama la..
sampai ade kawan2 aku cakap kitorang tak bole survive la kalau salah seorang xde..
tapi mase kami form 4..ida dapat masuk SBP *stand for sekolah berasrama penuh* kat Johor...
kitorang tak sama skola da..
tapi kami bole je survive..cuma rindu tu mmg ade la..
*gile kau tak rindu*
sampai surat2 bagai ngan ida...
kitorang ca jarang jumpe la lepas tu..
tapi skarang kitorang akan cuba nak get along sama sama balik....
kalau ade cuti ke...kitorang akan kuar sama sama dan cite pasal zaman skola skola dulu..
mmg klaka la...

n ida...kalau kau baca ni..
aku nak wish happy birthday yang ke...*hehe tau tau sendiri la ye*
semoga kau dimurahkan rezeki n happy always..
dan aku nak cakap thank you so much sbb sudi jadi kawan aku..
faham perangai aku..*yang kadang2 mood swing ni*
ade ngan aku time ayah aku meninggal..time aku susah.time aku senang..
susah nak dapat kawan macam kau ngan alifah,madhiah ngan leya..
aku sayang korang sgt2...












No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.