Saturday, April 7

TAJUK YANG SESUAI?

Assalamu'alaikum

tak tau nak mula macam mana
rasanya dah lama sangat2 blog ni telah ku sepikan
bukan apa, busy lebih sikit sem 4 ini berbanding sem sem yang lain.
okay sekarang ni aku sudah menyudahkan semester 4 aku di UiTM Kelantan
pejam celik pejam celik sudah hampir 2 tahun aku mengaji di sana
okay la banyak kenangan manis pahit masam masin tawar pahit, kelat dan macam macam lagi rasa yang ada la sepanjang menjadi mahasiswi di sana :)


 Antara kesibukan semester 4 :

  • menjadi mahasiswi la 
  • menjawat jawatan sebagai bendahari kehormat Kelab Prostar UiTM Kelantan
  • menjawat jawatan sebagai exco pengurusan organisasi dan kualiti jawatankuasa perwakilan kolej tun hussein onn (JPK THO)
  • ada 2 project yang memang bole memecahkan kepala otak aku dan ahli group aku iaitu project C++ dan project  database.
  • ada festival kolej 2012 (FESKO)
  • menjadi pengarah projek bagi program OPKIM -Kembara Kasih di Kg Palekbang Tumpat.
  • berjalan jalan sama sama teman seperjuangan.(masa gembira pun kena masuk gak kan hehe)
  • dan lain lain yang malas nak dinyatakan.

tapi overall semester 4 memang sangat best dan penuh dengan suka duka yang memenuhi perjalanan hidup saya sebagai hamba Allah s.w.t. di muka bumi ini.


 
 senyum sokmo :)



 main bowling di KB Mall



 jogging@posing???




:):):)


 peace :)


 makan time :)



 lepas explorace LDK*cantik kan baju kami*


 dengan awex jafni :)


dinner i-techqs



tag JPK saya :)



my sis :)



 pi melawat taman sinar harapan :)



 mummy with daughter :)





 
 sempat lagi :)



 me n wani dgn ma n abah :)



 antara aktiviti opkim : gotong royong


 peserta opkim :)


 nice view kan :)


OPKIM : malam kebudayaan *da macam konsert*



 sepagi bersama sama adik2 SK Palekbang :)


 family angkat :)





 rumah family angkat


 sweet memories~~


 sayang kamu semua <3

 P/s : live your life :)






No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.