Thursday, April 19

lapar~~~~

Assalamu'alaikum

hari ni rutin macam biasa...
tgk running man je..heheh
tapi angah da bagi pesanan supaya beli makanan untuk kucing - kucing kami
mule mule memang malas nak beli..
padahal bukan jauh pun sunway pyramid dengan rumah aku :)
(penah sekali pi sunway pakai baju n seluar tidur je)
nampak tak dekat nye hehe

so bersiap siap nak pegi dan mendapat dana = duit daripada banker utama = emak la :)
aku pun melangkahkan kaki ke sunway pyramid dengan berjalan dan mendaki jenjatas selama 4.5 minit 23 saat..wah macam accurate je hahah

then tempat pertama aku pegi top -up kat kedai uncle ni..
then aku pegi kedai Pets Lover nak cari la makanan untuk adik adik kat rumah tu..
malangnya diorang da tak jual Whiskas la
kucing2 kat rumah tu nak Whiskas je..
so pegi la tgk kat Giant..
xde jugak!!!!!!~~~
last last pegi la ke Jusco..eh eh x la AEON.kan da tukar nama
tgk la ade ke x?
nasib baik ade..
bli la yang Whiskas perisa Ocean Fish yang seberat 3 KG yang berharga RM 37.00
da dapat yang tu cari la pulak makanan untuk saku kan..
okay bli ape je..SUSU...KOKO KRUNCH....BISKUT ROKOK...
tu je..
then pi la bayar...
sebelum nak balik tu sempat singgah kat HOT n ROLL bli Crispy Pizza jap hehe
baru la tau nak balik..

 sebenarnye penat jugak bli barang2 dapur ni tapi BEST!!









p/s: perempuan memang suke shopping kan???:)

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.