Thursday, January 5

NEW YEAR, NEW SPIRIT!!!

Assalamu'alaikum

da lame sangat rasenye tak jenguk blog kite ni
busy sangat dengan study and persatuan..
mmg mase tu sangat berharga ketika ini
heheh
okay.
da masuk tahun baru da..
(5 hari da kot)
dan sangat berharap tahun ni memberi semangat yang baru kepada Aliah Saiful dan semua orang!
tahun lepas yang memberi banyak kenangan yang manis dan pahit dan tahun ni yang masih belum diketahui lagi..
dan insyaAllah tahun ni kite akan:
  • menghabiskan diploma
  • menyambung degree
  • mendapat anak buah yang ketiga
  • Jelajah satu Malaysia bersama sama Kelab Prostar
  •  Ke Bandung bersama sama JPK THO                
  •  Ke Langkawi bersama sama teman2 UiTM
  •  dan banyak lagi..hehehe
















P/s: 2011 i am going to miss u...

1 comment:

  1. anda di tag :)
    http://www.craznotydoty.blogspot.com/2012/01/aku-di-tag-korang-pun-di-tag-sama.html

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.