Friday, December 9

RINDU LA~~~

Assalamu'alaikum

hehe..ape yang dirindukan tu??
ape lagi...blogging la
da lame sangat ditinggalkan kan kan??
bukan nye da tak berminat nak menulis..
tapi kekurangan masa lagi2 baru je masuk blaja balik
(da part 4 da...cam tak caye je)

oleh itu dikesempatan yang ade ni
saje je menjenguk blog kite yang da lama saya x tgk2 ni
sian kan die
maaf ye~~~

okay..
nak cite pasal kehidupan sebagai budak semester 4 la
ape yang best nye cite pasal ni...
ntah la
da xde bende nak cite kot
heheh

pejam celik pejam celik da masuk setahun 6 bulan da kite di UiTM Machang ni
cam tak caye je kan
dan da banyak pengalaman yang dapat ditimba (cewah ayat skema jawapan karangan bahasa melayu cemerlang tul la)
haha...
cara berkomunikasi(walaupun x fasih lagi berbahasa kelantan..skit2 bole la)
cara berkawan..
cara belajar
cara....macam2 cara la
mule2 dulu ingat dapat belajar kat sini macam x best je
rupenye statement tu meleset sama sekali
sbb tak kira kat mane2 pun kite belajar,
kite akan dapat pengalaman yang banyak
dan ramai yang cakap dalam banyak2 peringkat dalam kehidupan kite..
kehidupan di U yang sukar nak dilupakan..betul x?














                                          



P/s : Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung :)

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.