Thursday, September 15

KAU DAH KENA HACK! HAHA

entry kali ini dicoret oleh ALIFAH SAIFUL
khas untuk ALIAH SAIFUL yang tersayang~

haha jangan ingat akak sorang je la boleh hack BLOG adek,
adek pun boleh laaaa...
adek sangat sangat sangat terharu dengan wish akak,
korang nak tengok tak wish aliah ni..click ni..
so adek pun nak buat entry ni untuk akak~

"HAPPY BIRTHDAY AKAK KU SAYANG"

tahun ini tahun pertama kami tak celebrate birthday sama sama ohh..
apa perasaannya? tak best dan macam takda feel la..serius..
agak sedih jugak..salu adek boleh wish akak directly..
adek nangis bila akak yang call...adek nangis akak buat surprise dgn wish akak tu..
kenapa selalu akak eyh?adek takda buat surprise pun..sorryyyyyy~

kalau korang nak tahu,inilah perangai dan sifat aliah saiful..suka mengalah,kalau kami gaduh dulu dulu..sekarang pun..selalu bagi kita menang...dia yang mengalah..akak ingat tak masa dulu kita gaduh..abes semua benda pecah rosak la..ingat tak kau pecah kan sliding door rumah..haha ganas kan..adek rindu oh..akak yang slau pujuk adek..tak sapa kawan adek yang dapat compare dengan akak..
you are my twin,my infinite best best best friend..akak yang paham adek...

dan kalau korang nak tau..kami macam baru je terpisah jauh...saya pilih masuk AKADEMI LAUT MALAYSIA(ALAM)  kat melaka dan aliah pilih masuk UITM MACHANG kat as u guys know kelantan...mula mula tu memg sedih gila tak tau nak cakap...sejak lahir semua nya sama..baju sama,kelas sama sejak dari darjah 4 sampai form 5...
hari hari telefon tanya kabar,buat apa..semua tak biasa kat ALAM tu..sebab dulu adek ada akak..nak back up adek..ada untuk adek..


tapi adek masih adek akak yang sama..SAMA okay...adek harap dapat peluk akak sekarang..tak tau la macam mana nak survive nanti kat kapal..haish....harap msih dapat jumpa akak before naik kapal...

akak,tahun ni tak dapat nak potong kek sama dah,tak dapat suap2 kek dah,tak dapat nangis sama sama bila terharu dapat wish birthday,i wish u was here with me....seriously this is a lamest birthday ever..

okay enuf with my lame story,

i want to wish akak,

may Allah SWT bless u always
happy always,smile always
good luck for your final eyh
buat emak adek dan family bangga dengan akak
and i want u to know that i will love u forever..
u r my other half of my heart..


dan dan dan,ayah tahu kita dah masuk University dan Academy! adek pasti...
so jgn hampakan arwah eyh...


akak,i love you alwaysssssss~

okay here you go,some pictures of us together:

MASA GRADUATION DAY DI SMK BANDAR SUNWAY

KONON KONON SHEMART LA TU..

RAYA TAHUN LEPAS..MANA SATU KITA? HEHE



OKAY NI MASA BUFDAY LAST YEAR JUGAK

KAMI MASA KECIK2

4 TAHUN..TAU! KAMI HENSEM!

MASA MUDA MUDA PUNYA BIRTHDAY!

HARI PESARAAN KAMI SBG PENGAWAS..

U JUMP I JUMP



 P.S: I LOVE YOU!

3 comments:

  1. muka korang masa kecik sangat sangat sangatttt similar. comel yang pasti! :)

    HAPPY BIRTHDAY you both Aliah & Alifah Saiful. have a blast! <3

    best jugak kan ad twin. nak twin jugak laaaa *tetibe* HAHA :D

    ReplyDelete
  2. wah!! ingatkan main2 ini entri..naise~ =]

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.