Friday, September 16

hari - hari istimewa



Assalamu'alaikum

pelik je title entry ni
hari - hari istimewa??
ape maksud hari - hari istimewa tu??
maksudnye hari hari yang istimewa dalam hidup contoh hari lahir, annivesary, dll.
antara kite nye hari istimewa semalam sbb birthday kite

ptg tadi diorang da buat kite terharu sbb..
sbb diorang celebrate birthday kite
ain madhiah da bli kek dan mereka telah menyanyikan lagu
yang hanya setahun sekali je akan mereka nyanyikan untuk kite.
heheh..
rase gembira terharu tapi pada masa yang sama rase kehilangan
first sbb x celebrate ngan family
second biasa celebrate 2 org,
ni celebrate (potong kek) sorang2.
huhu
tapi mak kata takkan selama - lama nye nak sama sama je
mesti akan berpisah jugak
tapi kite rase susah la nak adapt lagi situasi ni
huhu

tapi insyaAllah akan kite hadapi juga




 my first kek (biasa share)



 thanks madhiah for the kek sedap(coklat pulak tu~~)



  my twins at kelantan(diorang cakap muke kami same..hehe)



 another posing





 my sweet friends



 meet amiee  (sepah nye katil ku)
sweet je




 me with madhiah n wani

 kell posing ngan kek heheh



peik kan cara pegang pisau kek tu (x biasa potong kek sorang2)


 sesi potong kek huhu


 the lovely friends..love u <3


P/S :
love is white, but friendship has no colour...that's why it never change...


2 comments:

  1. sedapnya kek..
    ehehe
    i wish i was there..
    weyh nmpk x..apa yg aku edit kat blog ko..ehhehe

    ReplyDelete
  2. huhu..
    eh eh nampak la
    da ade la kotak2 tu..
    heheh
    thanks adek

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.