Monday, September 5

Duit Raya

Assalamu'alaikum

hari ni sangat gembira sebab dapat duit raya daripada presmi

cerita dia macam ni
kite kan sampai dalam pukul 5 lebih
tgk2 ramai ada dalam bilik...
rupe-rupenye Kak Anis dengan Kak Aina datang..
diorang buat clearance kat U
pastu fira dengan alia sms presmi suruh datang U..
die pun okay je.
tgh hari tadi kitorang pun makan la sama sama
tapi Kak Anis dengan Kak Aina da balik..
huhu
kalau x mesti lagi meriah
presmi datang lewat skit sbb amik kak dayah skali
sweet je diorang
lepas makan kitorang naik kolej..

tetiba presmi call kate nak jumpe kat kolej
kite ngan Alia je turun..
kitorang turun nampak presmi dengan Kak Dayah
tetiba die bagi sampul
die kate bukak kat bilik 
*terharu kot*
presmi memang senior yang baik
senior2 senior prostar sume superb la=)













P/S: yeay masih dapat duit raya=)

4 comments:

  1. ish aku jumpa dye jugakk. tak dapat pun sobsobb :(

    ReplyDelete
  2. haha..
    ntah..
    aku un terkejut gak..
    dia bagi

    ReplyDelete
  3. kan kat ats tu ade tulis
    senyap2 sudah
    so rahsia..
    nnt aku bgtau k

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.