Saturday, April 9

JALAN SATU UITM

Assalamu'alaikum..

sebenar nye ni cite 2 hari lepas nye..
haha...xde mase nak update kan..hehe
cite die camni..hari Khamis lepas habis class sempat la tidur sat...
kite madhiah, alia ngan wani pi la US(stand for Unit Sukan)
ingatkan nak pinjam basikal tapi tempat nak meminjam tu cam tak buka je..
lepas tu kami un membuat keputusan nak berjalan satu UiTM bermula dari kolej TR->>>TAR->>>Pentadbiran-Birda->>>Padang UiTM-kolej DO->>>Food Court->>>dan akhir sekali kolej kesayangan Kolej Tun Hussein Onn (bodek kowt) haha
sambil2 kitorang jalan satu UiTM tu kitorang sembang2 la..banyak la bende kitorang sembang
best la..
lepas tu sampai kat padang UiTM kitorang jeles la nampak ramai orang ngah bersukan, kitorang un pi la niak kat padang rugby yang da masuk sem 2 baru nak explore ni(sian an)
mase mule2 naik tu cam kagum gile la...besar gak padang rugby ni
ape lagi kat padang tu hanya untuk tempahan je..tak leh main kat padang tu tanpa kelulusan US..
so kitorang un menggunakan peluang yang ada dengan mengambil gamba..hehe
nak tgk hasil nye..hehe
 
my super duper million trillion zillion BFF..hehe




 ni la kawan bestie kite selain madhiah...love them so much~~




nak koya jap..hehe




 ni la kat padang uitm tu..hehe




 hormat hormat ke kanan hormat..hehe..jangan marah komander



 gamba mule2 mmg ok je..baik je..budak uitm la katakan




ni la masalahnye kalau kebosanan da melanda..hehe

pesanan : nak jalan satu UiTM lagi!!~~hehe

1 comment:

  1. menarik menarik. lepas ni nak join lah jalan jalan satu UiTM MACHANGster ni. HAHA. lawaa edit pic. sape ajar eh ? HEHE :DD

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.