Wednesday, April 20

final exam sem 2 dec 2010-april 2011

assalamu'alaikum

tgk title entry un mesti korang akan rasa pressure kan??kan??kan???
x rasa???kena gak..huhu
sbb kite da stress ni...
orang cakap tak yah stress tapi kite mmg da stress da...huhuhu
banyak bende nak kena cover tapi mase sangat limit...
sekarang ni pun sebenar nye kite tgh study tapi rehat jap
hilang skit stress ni..
jangan cakap stress nnt lagi stress an..
hehee
kadang2 terpikir kenapa la masa berlalu begitu cepat??
tapi kite tak leh cakap camtu kan?
tak baik..
oleh itu kite kena la hargai masa yang ada ni sebaik-baik nya agar tidak menyesal kemudian hari..
kena fullu utilize-kan masa yang ada dengan aktiviti2 yang kite nak sangat buat agar kite tidak rasa menyesal..
macam kite..kite nak buat macam2..antara nye:-

1. nak melancong wat tour satu dunia (wah!!~~)
2. nak bina satu hotel,resort yang paling cantik kat malaysia ni..
3. nak fully utilize sume masa yang ada buat aktiviti yang adventure
4. dan macam2 lagi....tak terpikir lagi

kalau kamu??ape yang kamu nak sgt buat???hehe



P/S  : aliah pi study la!!!~~~

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.