Thursday, April 28

exam da abes~~~~

assalamu'alaikum

secara rasmi nye exam final sem 2 kite da tamat semalam
hehe..last paper semalam paper finance
lega alhamdulillah da habis untuk sem 2 ni..rase kejap sangat la sem ni..
masa seakan akan berlalu dengan begitu pantas
hehe
tapi esok baru balik sebab angah amik..so kena stay kat uitm ni lame skit..
tapi mase minggu final exam tu memang 'pressure' la(bak kata presmi: trademark aliah)
oleh hal yang demikian kami(bukan saya seorang)..
kite, kell, syela, 'ami, fira telah melakukan sesuatu benda yang telah melanggar status kami yang sebagai pelajar uitm ni



jeng jeng jeng(mood suspen skit)





kami telah melakukan........





perkara yang boleh disyaki betul ke ni pelajar uitm......



iaitu.........



tikam~~~~~~~
mesti korang tak caye kan..
ke korang tak tau tikam tu ape..
tikam si sini bukan yang 18 SG (iaitu ade unsur2 ganas tu)
tapi tikam di sini ialah tikam hadiah tu...hehehe
cuak tak..
hahah
klaka sangat2..




ni la bende tikam tu




No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.