Friday, March 25

KB MALL

hehe...best best best..
itu yang dapat diperkatakan untuk hari ini sbb dapat ke KB (stand for Kota Bharu)
first time masuk KB Mall walaupun tak macam Sunway Pyramid yang ade di seberang rumahkite kat Sunway...tapi ok la kalau nak nak hang out ngan kawan kawan and release tension huhu
and byk jugak la duit habis bli kasut makanan seluar slack(camtu ke eja) dan toiletries...yang paling penting sekali dapat makan McD ngan ice cream Mc Flurry Oreo


..huhu sedap sedap sedap....Alia Ramlan un beli kasut gak dan barang makan serta barang membasuh seperti Downy..hehe dan Ain Madhiah juga tersenyum gembira kerana dapat membeli skin laptop ngan protector for laptop...hahah...so kami bertiga sama sama tersenyum gembira...
dan Alhamdulillah tiada kecederaan mahupun kemalangan terjadi....hehe...
secara konklusi nya hari ini sangat bahagia keluar bersama sama teman... =)

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.