Friday, January 7

da lame tak post kat blog ni..
sian je...
hehe
baru nak bergiat aktif dalam blogging ni
ari ni je da berapa hari kat kelantan ni hujan je...
kebanyakan tempat da naik air da...
huhu
suhu nye mmg sangat sejuk...
tak cukup tidur ngan berlapis lapis baju dan comforter yang tebal..
huhu...
btw...hari ni hari jumaat...kelantan cuti...so mmg keje kite dr pagi tgk movie ngan layan fb je la..
heheh
ari ni pi makan kat bilik Nabihah Maswandi dan kawan2 seperti Halimah Wahib, Ain Madhiah, Alia Ramlan, Jiha...
heheh
mmg best dapat makan sama sama ngan diorang!!!~~~~

No comments:

Post a Comment

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.